Skip to main content
Background image

Landmeter-expert Maxim Buyle

Maxim Buyle
Landmeter-expert

Maxim Buyle

 

 

 

 

Maxim Buyle studeerde met onderscheiding af als landmeter aan de Hogeschool Gent in 2016. Zijn eerste ervaringen deed hij op in de openbare en privésector, om in 2017 zijn eigen landmeetbureau op te richten. Hij volgt alle trends en ontwikkelingen binnen zijn vak op de voet en investeert in de nieuwste toestellen en technologie. Nauwkeurigheid is één van zijn belangrijkste pijlers en innovatief materiaal ondersteunt hem daar uiteraard in. Ook stiptheid en een persoonlijke relatie draagt hij hoog in het vaandel. Dat Maxim gepassioneerd is door zijn vak, is zacht uitgedrukt.

 

Ervaring

Al tijdens zijn opleiding deed Maxim Buyle ervaring op tijdens een stage bij Element Land Surveys Inc in Canada. Daarna ging hij aan de slag bij een landmeetbureau in Gent als landmeter. Zijn ambitie is groot. Met Landmeetbureau Buyle wil hij een gevestigde waarde in de sector worden, samen met enkele landmeters-collega’s.

Opleiding

Maxim Buyle volgde de opleiding Vastgoed met afstudeerrichting Landmeten aan de Hogeschool Gent. Hij studeerde af in 2016 en behaalde daarna ook het certificaat Energiedeskundige type A bij het Vlaams Energieagentschap. Als landmeter volgt hij ook jaarlijks minstens twintig uur bijscholing om zijn meettechnieken en kennis over de wetgeving en normen up-to-date te houden.

Benieuwd wat Landmeetbureau Buyle

voor u kan betekenen? 

 

 

Neem vrijblijvend contact met mij op en we bespreken samen de mogelijkheden. 

 

Neem contact op