Skip to main content
Background image

Meet the team

Maxim Buyle
Landmeter-expert | zaakvoerder

Maxim Buyle

 

 

 

 

Maxim Buyle studeerde met onderscheiding af als landmeter aan de Hogeschool Gent in 2016. Zijn eerste ervaringen deed hij op in de openbare en privésector, om in 2017 zijn eigen landmeetbureau op te richten. Hij volgt alle trends en ontwikkelingen binnen zijn vak op de voet en investeert in de nieuwste toestellen en technologie. Nauwkeurigheid is één van zijn belangrijkste pijlers en innovatief materiaal ondersteunt hem daar uiteraard in. Ook stiptheid en een persoonlijke relatie draagt hij hoog in het vaandel. Dat Maxim gepassioneerd is door zijn vak, is zacht uitgedrukt.

 

Ervaring

Al tijdens zijn opleiding deed Maxim Buyle ervaring op tijdens een stage bij Element Land Surveys Inc in Canada. Daarna ging hij aan de slag bij een landmeetbureau in Gent als landmeter. Zijn ambitie is groot. Met Landmeetbureau Buyle wil hij een gevestigde waarde in de sector worden, samen met enkele landmeters-collega’s.

Opleiding

Maxim Buyle volgde de opleiding Vastgoed met afstudeerrichting Landmeten aan de Hogeschool Gent. Hij studeerde af in 2016 en behaalde daarna ook het certificaat Energiedeskundige type A bij het Vlaams Energieagentschap. Als landmeter-expert volgt hij ook jaarlijks minstens twintig uur bijscholing om zijn meettechnieken en kennis over de wetgeving en normen up-to-date te houden.

Ruben Carron
Landmeter

Ruben Carron

 

 

 

 

Ruben Carron studeerde af als landmeter aan de Hogeschool Gent in 2020. In augustus van dat jaar startte hij zijn carrière als landmeter bij Landmeetbureau Buyle. Hij deelt de passie voor architectuur met Maxim en werkt dan ook graag aan de talrijke 3D-scanning projecten. 

Ervaring

Na zijn stage in het laatste jaar van de bacheloropleiding ging Ruben aan de slag bij Landmeetbureau Buyle in 2020. Door nauw samen te werken met Maxim aan allerlei projecten kent hij de volledige werking van ons kantoor. Je vindt Ruben zowel op kantoor als op de werven. 

Opleiding

Ruben volgde, net als Maxim, de opleiding Vastgoed met afstudeerrichting Landmeten aan de Hogeschool Gent. Hij studeerde af in 2020 en behaalde daarbij ook zijn VCA-certificaat.

Benieuwd wat Landmeetbureau Buyle

voor u kan betekenen? 

 

 

Neem vrijblijvend contact met mij op en we bespreken samen de mogelijkheden. 

 

Neem contact op